2021 YILI İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI.

Görüntülenme: 106 Eklenme Tarihi: 02-08-2021

2021 YILI İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Bartın Valisi Sinan Güner başkanlığında gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına katıldı.

Çevrimiçi gerçekleştirilen toplantıya, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Sedat Yazıcı, Vali Yardımcısı Adem Topaca, Amasra Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Kurucaşile Kaymakamı Muhammet Güzel, Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, Kaymakam adayı Emre Kazanasmaz, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Fahri Semiz, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutan V. SG Üsteğmen Emrah Şendemir, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Metin Çetin, Yatırımcı Kuruluşların Bölge Müdürleri ile İl Müdürleri katıldı.

Toplantıda yatırımların ve sosyo-ekonomik gelişmelerin izlenmesi, koordinasyonu, yerel ve bölgesel kalkınması ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. 2021 yılında başlanan ve devam eden projeler ile 2022 yılında planlanan yatırımların sunumları ile devam eden toplantı, sorumlu kurum ve kuruluşlar tarafından bilgi verildi.