Görüntülenme: 26 Eklenme Tarihi: 26-04-2022

2022 Yılı İl Koordinasyon Kurulu 2. Toplantısı yapıldı

Zoom üzerinden gerçekleşen toplantıya Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık katıldı.
Kamu kuruluşlarının yatırımlarının izlenmesi, çalışmalarının koordine edilmesi, il düzeyindeki yatırımların daha etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla düzenlenen 2022 yılı İl Koordinasyon Kurulu 2. Toplantısı Vali Sinan Güner başkanlığında yapıldı.
Toplantıda yatırımların ve sosyo-ekonomik gelişmelerin izlenmesi, koordinasyonu, yerel ve bölgesel kalkınması ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.  Toplantıda ayrıca Bartın Valisi Sinan Güner ilimizde gerçekleştirilen yatırımlar hakkında genel bir değerlendirme yaparak yatırım programlarının uygulanması, koordinasyonu ve izlenmesinde görevli kurumların gereken hassasiyeti göstermelerini isteyerek kurumlara yapmış oldukları çalışmalar için teşekkür etti. 2021 yılında başlanan ve devam eden projeler ile 2022 yılında planlanan yatırımların sunumları ile devam eden toplantı, sorumlu kurum ve kuruluşlar tarafından bilgi verilmesi ile sona erdi.