BAKKA 2020 MALİ DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

Görüntülenme: 1014 Eklenme Tarihi: 14-11-2019

BAKKA 2020 MALİ DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Valilik Çeşm-i Cihan toplantı salonunda yapılan “Bartın İli Turizme Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı" bilgilendirme toplantısına katıldı.
Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından 18 Ekim 2019 tarihinde ilan edilen 2020 Yılı “Bartın İli Turizme Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı" bilgilendirme toplantısı Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş başkanlığında yapıldı.

Kurum amirlerinin katıldığı toplantıya Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ve Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara katıldı.
Toplantıda, BAKKA Genel Sekreteri Muhammed Ali Oflaz ve BAKKA Bartın YDO Koordinatörü O.Bahadır Kalecik tarafından Mali Destek Programına yönelik hazırlanan projeler hakkında sunumlar gerçekleştirdi.
Mali Destek Programı'yla ilgili açıklama yapan TSO Başkanı Halil Balık, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2020 Yılı “Bartın İli Turizme Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı” nı 18 Ekim 2019 Cuma günü itibarıyla ilan etmiş bulunmakta.
“Bartın ilinde turizm altyapısının geliştirilmesi” amacıyla gerçekleştirilecek olan program bütçesi 5.000.000 TL'dir.
2020 Yılı Bartın İli Turizme Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programının öncelikleri doğal, tarihi ve kültürel açıdan potansiyeli olan bölgelerde turizmin geliştirilmesine yönelik fiziki altyapı çalışmaları, alternatif turizmin geliştirilmesi için gerekli altyapı çalışmalarıdır.
Açıklanan Destek Programı'yla ilgili projelerin gerçekleşmesi hem bölgemizin hem de ilimizin tarihi ve kültürel zenginliklerini ortaya çıkartmış olmanın yanı sıra, iş ve yatırım ortamlarının kurulmasına da büyük katkı sağlamış olacak. Mali Destek Programı bölgemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum''dedi.