BAKKA Genel Sekreteri Altunsu’dan TSO Başkanı Halil Balık’a Ziyaret.

Görüntülenme: 56 Eklenme Tarihi: 10-09-2021

BAKKA Genel Sekreteri Altunsu’dan TSO Başkanı Halil Balık’a Ziyaret.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık’ı ziyaret etti.

Ziyarette, BAKKA Genel Sekreteri tarafından 2021 yılı içerisinde gerçekleşen projeler hakkında TSO Başkanı Halil Balık’a bilgi verilirken, son çeyrekteki projeler, 2022 yılı Küçük Ölçekli Turizm Projeleri, Firmalara ve Çatı Kuruluşlarına Teknik Destek Programları ile Güdümlü Projeler görüşülerek değerlendirmede bulunuldu.

Ziyaretten ve yapılan bilgilendirmeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, gerçekleşen projelerin ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz için çok önemli olduğunu, bölgemize ve ilimize çekilecek yatırımların bölgenin kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağını vurguladı.