BARTIN GİAD'TAN TSO BAŞKANI HALİL BALIK'A ZİYARET.

Görüntülenme: 348 Eklenme Tarihi: 30-12-2020

BARTIN GİAD'TAN TSO BAŞKANI HALİL BALIK'A ZİYARET.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Bartın Genç İşadamları Derneği (Bartın GİAD) Başkanı Alkım Tan ve dernek üyelerini makamında kabul etti.
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Bartın Genç İşadamları Derneği (Bartın GİAD) Başkanı Alkım Tan, Genel Sekreter Hüseyin Alp Akın, Sayman Doğukan Özardıç ile Dernek Üyeleri Hikmet Can Sayın ve Alper Kanbur'u makamında ağırladı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette TSO Başkanı Halil Balık, Dernek Başkanı Alkım Tan ve dernek üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Dernek faaliyetlerinden ve TSO çalışmalarından konuşulan ziyaret, Bartın Giad Başkanı Alkım Tan'ın çam fidanı hediye etmesinin ardından son buldu.