Bartın Sanayisinin SWOT Analizi Yapıldı.

Görüntülenme: 121 Eklenme Tarihi: 04-06-2021

Bartın Sanayisinin SWOT Analizi Yapıldı.

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında KÜSİ Alt Komisyon toplantısı gerçekleştirildi.

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü koordinasyonunda yapılan KÜSİ Alt grup çalışma toplantısında, İlin sanayisinin gelişimi hakkında oluşabilecek fırsat ve tehditler değerlendirilmiş, çalışma grubu tarafından sektör temsilcileri, işletmeler ve ilgili kamu kuruluşlarının görüşleri alınarak, stratejik dokümanlar, plan ve programlamaların ardından ‘’Bartın Sanayisinin SWOT Analizi’’ hazırlanmıştır.

Çevrimiçi zoom üzerinden gerçekleştirilen toplantıya Bartın Ticaret  ve Sanayi Odası Başkanı Halil BALIK, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol CANGI, İŞKUR Müdürü Ali Solak, Ticaret İl Müdürü Erhan Özcan, Üniversite Genel Sekreteri Doç.Dr. Said Ceyhan, KOSGEB Bartın Müdürü Gökhan Akdağoğlu, OSB Müdürü Oğuzhan KASAPOĞLU, Madeni Eşya Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Atılım Sanayi Sitesi Başkanı Necmi Ateş, Bartın TSO Genel Sekreteri Ahmet İncekara, Akademik Danışman Bayram Dündar ve BAKKA Bartın Destek Ofisi Personeli Ferdi Köse katıldı.