BARTIN TSO AFET BÖLGESİNDE

Görüntülenme: 98 Eklenme Tarihi: 20-08-2021

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Başkan Yardımcısı Fatih Kanbur, Yönetim Kurulu Üyeleri İlker Yıldırım, Gülin Aldatmaz ve Keramettin Şenkal, Meclis Üyeleri Erkan Eroğlu, Feridun Çavuşoğlu, Serkan Aldatmaz, Yücel Oğulları ve 5. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Osman Özer, Bartın TSO Genel Sekreteri Ahmet İncekara ve Bartın Organize Sanayi Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu sel bölgesinde ki esnaf ve vatandaşları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Afet bölgesi Zafer Köyü’nde bir dizi incelemelerde bulunan Bartın TSO Heyeti esnaf ve vatandaşların taleplerini kalem kalem not alarak acil ihtiyaçtan sıralaması yaptı.

Başkan Balık Yaptığı açıklamada “bugün selden etkilen zafer köyümüze tekrar gelerek yeniden bir durum değerlendirmesi yaptık. Acil ihtiyaç listelerini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne ilettik. Selden zarar gören esnaf, kooperatif ve vatandaşlarımızın kamu bankalarına olan borçları faizsiz olarak öteleneceği tarafımıza bildirildi. Bizde esnaf arkadaşlarımıza vatandaşlarımıza ilettik.
Şimdi birlik beraberlik zamanı. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak Zafer ve Yenihan bölgemiz için her türlü desteğe hazırız dedi.