Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Tarafından Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda Yapılan İstişare Toplantısına Katıldı.

Görüntülenme: 111 Eklenme Tarihi: 07-07-2021

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nda gerçekleştirilen “Marmara, Trakya ve Batı Karadeniz Bölgesi Oda ve Borsa Başkanları ile İstişare Toplantısı’na katıldı.

Gerçekleştirilen toplantı ile ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan Halil Balık; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında 05-07 Temmuz 2021 tarihlerinde Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nda düzenlenen “Marmara, Trakya ve Batı Karadeniz Bölgesi Oda ve Borsa Başkanları ile İstişare Toplantısı”na katılım sağladım. Toplantıda sektörlerde ve illerde yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerileri istişare edildi. Daha önce Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne pandeminin olumsuz etkilerinden zor günler geçiren, sektörel ve ticari sıkıntıya düşen üyelerimizin talep ve sorunlarını yazılı olarak iletmiştik. Bu hususları tekrar dile getirme fırsatımız oldu ve verimli bir toplantı gerçekleşti. Bu organizasyon için camiamız adına TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum’’dedi.