Görüntülenme: 98 Eklenme Tarihi: 03-11-2021

Bartın TSO Heyetinden Başkan Akın’a Ziyaret

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Başkan Yardımcıları Fatih Mehmet Kanbur, H. Sami Karakaş, Yönetim Kurulu Üyeleri M. İlker Yıldım, S. Cem Yıldız ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara, Belediye Başkanı Cemal Akın’a başsağlığı ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

TSO Başkanı Halil Balık ve beraberindeki heyet, ilimiz de yaşanan kazada yaralanan Belediye Başkanı Cemal Akın’a geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, aynı kazada hayatını kaybeden Belediye Başkan Yrd. Ahmet Kömeç ve ilimiz esnaflarından Murat Sevilmiş adına da başsağlığında bulundular.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Halil Balık ve Yönetim Kurulu Üyeleri belediyemizi ziyaret ederek, başsağlığı ve geçmiş olsun temennisinde bulundular. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.