Görüntülenme: 22 Eklenme Tarihi: 25-11-2021

Bartın TSO Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor

Hizmetlerine hız kesmeden devam eden Bartın Ticaret ve Sanayi Odası, ilimizde faaliyetlerini sürdüren üyelerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Oda üyelerini yerlerinde ziyaret etmek, sorun ve isteklerini dinlemek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Avara Sucukları İmalat Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti.’ne ziyarette bulundu.

Ziyarette Başkan Halil Balık’a Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi, KOSGEB Bartın Müdürü Gökhan Akdağoğlu, BAKKA Bartın Koordinatörü O.Bahadır Kalecik ile Oda Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Bayram Dündar eşlik etti.

Kamu sanayi işbirliği kapsamında yapılan ziyarette, kurum temsilcileri tarafından imalat sektörüne yönelik teşvik ve destekler anlatıldı.

Bartın TSO Başkanı Halil Balık; ‘’Elimizden geldiği kadarıyla  üyelerimizi en üst seviyede ziyaret etmeye devam ediyoruz. Amacımız üyelerimizin  sorunlarını  dinlemek ve sorunlarına çözümler üretebilmek. Bizler oda temsilcileri olarak üyelerimizin her zaman yanında olduğumuzu bilmelerini isterim. Üye ziyaretlerimizi sadece fikir alışverişinde bulunmak için gerçekleştirmiyoruz, bunun yanı sıra iş hacmini büyütecek devlet teşvik ve destekleri konusunda bilgilendirmek adına da önemli adımlar atıyoruz. Bugün kurum temsilcilerimiz bizlere bu sebepten dolayı eşlik ettiler kendilerine teşekkür ediyorum. Bartın’ın ekonomisine tüm üyelerimizle birlikte katkı sağlamaya devam edeceğiz’’. dedi.

Başkan Halil Balık oda hedefleri, çalışmaları, projeleri ve bölgemizdeki mevcut gelişmeler hakkında da bilgiler verdi.

Ziyaret karşılıklı fikir alış verişinin ardından sona erdi.