BARTIN TSO’DAN BAŞSAVCI KAYNAK’A ZİYARET

Görüntülenme: 74 Eklenme Tarihi: 05-07-2021

BARTIN TSO’DAN BAŞSAVCI KAYNAK’A ZİYARET

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık beraberinde Meclis Başkanı Adem Akpürçek, Yönetim Kurulu Başkan Yrd.Fatih Mehmet Kanbur, Yönetim Kurulu Üyeleri G.Gülin Aldatmaz, Mehmet İlker Yıldırım ve Genel Sekreter Ahmet İncekara ile birlikte Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Bartın TSO Başkanı Halil Balık Bartın’ın genel durumu, ticari ve sınai yapısı hakkında kısa bilgiler verdi. Bartın’da kamu ve özel sektör arasında uyumlu bir çalışma ortamının bulunduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Balık, istihdam oranının yüksek olmasından dolayı da huzur ve asayiş açısından önemli problemlerin yaşanmadığının altını çizdi. Başkan Balık gerek kamu, gerekse özel sektörün el ele uyum içerisinde çalıştığını ve bu ortamın korunması başta olmak üzere yenilikçi projeler konusunda da çalışmalarda bulunduklarını söyledi.

Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak ise Bartın TSO Yönetimine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Bartın’ı çok sevdiğini; Bartın’ın denizi, yeşili ve ırmakları ile eşsiz güzellikte bir şehir olduğunu belirtti.

Yeni Adliye Binası hakkında da bilgiler veren Cumhuriyet Başsavcısı Kaynak, Adliye Binası inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu ve birkaç ay içerisinde yeni binalarında hizmet vermeye başlayacaklarını açıkladı.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişleri sonrası sona erdi.