Görüntülenme: 82 Eklenme Tarihi: 21-10-2021

BARTIN TSO’DAN İL EMNİYET MÜDÜRÜ KORKMAZ’A ZİYARET

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Kanbur, Yönetim Kurulu Üyeleri G.Gülin Aldatmaz, Mehmet İlker Yıldırım ve Genel Sekreter Ahmet İncekara, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette Bartın TSO Başkanı Halil Balık Bartın’ın genel durumu, ticari ve sınai yapısı hakkında kısa bilgiler verdi. Bartın’da kamu ve özel sektör arasında uyumlu bir çalışma ortamının bulunduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Balık, istihdam oranının yüksek olması ve güvenlik güçlerinin sıkı kontrolleri sayesinde huzur ve asayiş açısından önemli problemlerin yaşanmadığının altını çizdi. Başkan Balık gerek kamu, gerekse özel sektörün el ele uyum içerisinde çalıştığını ve bu ortamın korunması başta olmak üzere yenilikçi projeler konusunda da çalışmalarda bulunduklarını söyledi.

İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz ise ‘’Bartın TSO Yönetimine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Bartın dinamik bir şehir burada görev almaktan son derece mutluyum. Güvenli bir Bartın için mesai arkadaşlarımızla gece gündüz demeden çalıştığımızdan kimsenin şüphesi olmasın’’ dedi.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişleri sonrası sona erdi.