Bartın Valisi Sinan Güner’den TSO’ya Ziyaret

Bartın Valisi Sinan Güner’den TSO’ya Ziyaret

Görüntülenme: 28 Eklenme Tarihi: 18-11-2021

Bartın Valisi Sinan Güner’den TSO’ya Ziyaret.

Bartın Valisi Sinan Güner, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık ve yönetim kurulu üyelerini TSO binasında ziyaret etti.
Vali Sinan Güner’in TSO ziyaretinde Başkan Halil Balık, Başkan Yardımcıları Fatih Mehmet Kanbur ve H.Sami Karakaş, Yönetim Kurulu Üyesi G.Gülin Aldatmaz ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara hazır bulundu.
Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Vali Güner, TSO’lu yöneticilerle ilin sosyal, ekonomik ve kültürel sorunları, çözüm yollarının yanı sıra, Bartın Organize Sanayi Bölgesinin durumu, ilimiz ve bölgesel kalkınmaya katkı sunabilecek birçok konu hakkında bilgi alış verişinde bulundu.
Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken oda yapısı ve yürüttükleri projeler hakkında Vali Sinan Güner'e bilgiler verdi. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nın sürekli kurumlarla temasta olarak birliktelikle kentin gelişmesi adına çalışmalar ve projeler yürüttüklerini belirten Başkan Balık, “Hepimizin ortak paydası Bartın. İş dünyası olarak her zaman sorumluluğumuzun bilincinde olduk. İlimizin en büyük avantajlarından biri de kurumlar arasında işbirliği içerisinde gerçekleştirilen çalışmalardır. Oda Yönetimi olarak, sürekli kurumlarla dirsek temasındayız. Sağlanan birlikteliğin sizlerin de katkısıyla artarak devam edeceğine inanıyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sorumluluğumuzun bilinciyle, kentimiz ve ülkemiz için üzerimize düşen görevi yapmayı sürdüreceğiz. İnşallah sizin öncülüğünüzle beraber kentimizi daha üst noktalara taşıyacağız” dedi.