Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Murat Yürekli’den TSO Başkanı Halil Balık’a Ziyaret.

Görüntülenme: 145 Eklenme Tarihi: 30-06-2021

Basın İlan Kurumu Ankara Şube Müdürü Murat Yürekli ve Müdür yardımcısı Buğra Atılgan, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık’ı ziyaret etti.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Basın İlan Kurumu’nun faaliyetleri ile güncel konular görüşüldü. BİK Şube Müdürü Murat Yürekli tarafından TSO Başkanı Halil Balık’a Basın İlan Kurumu yayını Türkçe’nin İsimleri Sözcüğü hediye edildi.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası makamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Başkanı Halil Balık, BİK Şube Müdürü Murat Yürekli ve Müdür Yrd.Buğra Atılgan’a çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.