İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI.

Görüntülenme: 170 Eklenme Tarihi: 27-04-2021

İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI.

2021 Yılı İl Koordinasyon Kurulu 2.Toplantısı yapıldı.

Zoom üzerinden gerçekleşen toplantıya Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık katıldı.

Kamu kuruluşlarının yatırımlarının izlenmesi, çalışmalarının koordine edilmesi, il düzeyindeki yatırımların daha etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla düzenlenen 2021 yılı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Vali Yardımcısı Adem Topaca, Amasra Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Kurucaşile Kaymakamı Muhammet Güzel, Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Fahri Semiz, İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Safa Söylem, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Metin Çetin, Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Yatırımcı Kuruluşların Bölge Müdürleri ile İl Müdürleri katıldı.

Toplantıda yatırımların ve sosyo-ekonomik gelişmelerin izlenmesi, koordinasyonu, yerel ve bölgesel kalkınması ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.  Toplantıda ayrıca Bartın Valisi Sinan Güner ilimizde gerçekleştirilen yatırımlar hakkında genel bir değerlendirme yaparak yatırım programlarının uygulanması, koordinasyonu ve izlenmesinde görevli kurumların gereken hassasiyeti göstermelerini isteyerek kurumlara yapmış oldukları çalışmalar için teşekkür etti. 2020 yılında başlanan ve devam eden projeler ile 2021 yılında planlanan yatırımların sunumları ile devam eden toplantı, sorumlu kurum ve kuruluşlar tarafından bilgi verilmesi ile sona erdi.