İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar'dan Teşekkür Ziyareti.

Görüntülenme: 99 Eklenme Tarihi: 04-03-2021

İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar'dan Teşekkür Ziyareti.

İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, eğitime verdikleri katkı ve desteklerinden dolayı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve yönetimine teşekkür ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Başkanı Halil Balık, eğitim camiasının her zaman yanında olduklarını ifade ederek,'' Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak göreve geldiğimiz günden beri eğitim camiasının hep yanında olduk. Gelen talepler doğrultusunda elimizden gelen desteği vermeye çalıştık. İnşallah bundan sonra da eğitim kurumlarına katkı sağlamaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizin eğitim hayatlarına bir şeyler katabiliyorsak, onların geleceklerindeki hedeflere ulaşmalarında bir adım da biz attırabiliyorsak ne mutlu bizlere” dedi.
Müdür Oğuzhan Acar ise, eğitim ve öğretime verdikleri destek ve katkılarından dolayı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Yönetimine teşekkür ederek, ebru çalışması Türk Bayrağı hediye etti.
İl Müdürü Oğuzhan Acar'ı TSO Başkanı Halil Balık, Başkan Yardımcısı H.Sami Karakaş, Yönetim Kurulu Üyesi S.Cem Yıldız ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara karşıladı.
Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından son buldu.