Görüntülenme: 12 Eklenme Tarihi: 13-05-2022

İnovasyon ve Girişimcilik Webinarı gerçekleştirildi

Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilen İnovasyon ve Girişimcilik webinarına Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık katıldı.

Moderatörlüğü Mobilya ve Dekorasyon Programı Dr.Öğr.Üyesi Kıvanç Bakır tarafından yapılan webinara, CEO-MAJOR İş Geliştirme A.Ş., DEİK Türkiye-Kamboçya İş Konseyi Başkanı Mahir Alp ile DOXA Çanakçılar Yapı A.Ş.Fabrika Müdürü Oğuz Gültekin konuşmacı olarak katıldı.

Webinar da konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, dünya koşulları ile beraber girişimcilik kavramının da değiştiğini belirtti. Başkan Halil Balık sözlerine şöyle devam etti, ‘’Ülkemiz orman varlıkları bakımından çok zengin. Son araştırmalara göre ülkemizde orman varlıkları ve çeşitlilikleri hızla artış göstermekte. Günümüzde gençlerimiz daha teknoloji odaklı ve daha inovatif bir girişimcilik anlayışıyla hareket etse de, geleceğin “fikir liderleri” olarak bu sektörde de rol almaları, daha fazla öne çıkmaları gerekli. Çünkü Ormana dayalı sektörler dünya piyasalarında ticaret hacimleri oldukça fazla olan sektörlerdir. Gençlerimizi bu konularda daha fazla bilgilendirmeli ve yönlendirmeliyiz. ’’Dedi.