Görüntülenme: 35 Eklenme Tarihi: 26-04-2022

ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ DENETİMİ GERÇEKLEŞTİ

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nın, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi denetimi 26 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşti.

Türk Standartları Enstitüsü Baş Denetçisi Coşkun Yıldırım tarafından yapılan belge yenileme toplantısına TSO Başkanı Halil Balık, Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara ile Akreditasyon Sorumlusu Sena Kasapoğlu katıldı.

Bartın Ticaret Odası Başkanı Halil Balık konu ile ilgili olarak “ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında Odamız üyelerine bilgi çağının gerektirdiği altyapıyı sağlayarak hizmet vermek, bu hizmeti verirken de belirlenen kalite kriterlerine uymak odamızın hedefidir.  Oda üyelerimize verilen hizmetin kalitesine önem veriyoruz ve bu konuda çalışmalarımıza özen gösteriyoruz. Oda personellerimize gerekli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.’’ Dedi.
Denetim sonunda yapılan kapanış toplantısında söz alan Baş Tetkikçi Coşkun Yıldırım “Odamızın denetimini tamamladık, denetimimiz gayet olumlu geçti ve herhangi bir uygunsuzlukla karşılaşmadık. Hizmet safhasının her aşamasında kaliteye verilen önem ve sisteme sahip çıkılması sebebiyle Bartın Ticaret Odası yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.