Karadeniz Genç İş İnsanları Federasyonu (KARGİF) TSO Başkanı Halil Balık’a Ziyarette Bulundu

HABERLER

Görüntülenme: 27 Eklenme Tarihi: 15-11-2021

Karadeniz Genç İş İnsanları Federasyonu (KARGİF) Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, Bafra Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Burak Özturan ve Alper Güngör, Çarşamba Genç İş Adamları Derneği Başkanı Kazım Gençtomurcuk ve Devrim Altuntaş ile Bartın GİAD Başkanı Alkım Tan ve Dernek Üyeleri Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık’a ziyarette bulundular.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette gelen heyeti TSO Başkanı Halil Balık, Yönetim Kurulu Sayman Üye M.İlker Yıldırım ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara karşıladı.
Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette KARGİF Başkanı Muratoğlu dernek çalışmaları ve faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Başkanı Halil Balık, her derneğin kendi kentinde ortaya koyduğu enerjiyle çok iyi işler yaptığını ifade etti. Başkan Halil Balık şöyle devam etti, ‘’Gençlerin dinamizmine ve fikirlerine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulan bir dönemden geçiyoruz. Genç zihinlerin değişime ayak uydurması ve yeni vizyonlar geliştirmesi eski kuşaklardan daha çabuk ve etkin bir şekilde gerçekleşiyor. Bu süreçte, siz genç iş insanlarımıza, ekonomiyi, ticareti ve sosyal hayatımızı yönlendirmek adına önemli görevler düşüyor. Dernekler arası iş birliği ve dayanışmanın artması ve birlikteliği tesis edebilmek adına bugün ki ziyaretiniz oldukça anlamlı. Değerli dernek Başkanlarımıza ve üyelerine ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.