KOSGEB KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Görüntülenme: 186 Eklenme Tarihi: 13-04-2021

KOSGEB KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında hazırlanan “İMALAT SANAYİNDE DİJİTALLEŞME” temalı 2021-01 ve 2021-02 Proje Teklif Çağrıları bilgilendirme toplantısı yapıldı.

KOSGEB Bartın Müdürlüğü koordinasyonunda online olarak gerçekleşen toplantıya Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, sanayi ve imalat sektöründe faaliyet gösteren firma yetkilileri katıldı.

KOSGEB Bartın Müdürü Gökhan Akdağoğlu tarafından yapılan toplantıda, ‘’İmalat Sanayinde Dijitalleşme’’temalı proje geliştirilmesi desteği konusunda proje başvuru tarihleri, başvuru koşulları, başvuru yeri, başvuru işlemleri, destek oranı, destek bütçesi, desteklenecek proje giderleri ve özel şartları hakkında bilgiler aktarıldı.

Toplantıda söz alan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık,‘’Kobilerimizin desteklenmesi ve geliştirilmesine yönelik başlatılan KOBİGEL– KOBİ Gelişim Destek Programı bilgilendirme toplantısının hayırlı olmasını dilerim. Toplantıya katılan sanayici ve iş adamlarımıza katılımlarında dolayı teşekkür ediyor, işlerinde kazançlar ve kolaylıklar diliyorum. Başlatılan proje destek çağrısının bir ülkenin gelişimine, büyümesine ve ekonomisine en büyük kazancı sağlayan sektörlerimizden sanayi ve üretim sektörüne büyük katkı sunacağına inanıyorum. Gelişen ve hızla dijitale dönüşen dünyamızda teknolojiye ayak uydurmak zorundayız. Bunu günlük yaşantımıza ve iş hayatımıza da yansıtırsak, hem zaman hem de enerjiden tasarruf ederiz ve bu sayede ülkemize daha fazla katma değer sağlayabiliriz. Sanayinin ve üretimin olduğu yerde istihdam vardır, ekonomik kalkınma vardır. Hızlı ve sürdürülebilir ekonomik büyüme için; modern imalat ve bilişim teknolojilerinin desteği ile verimlilik ve yüksek katma değer odaklı imalat sanayi yapısının oluşturulması gerekmektedir’’ şeklinde konuştu.

Toplantı katılımcıların Proje Teklif Çağrıları hakkında soru sormalarının ardından sona erdi.