KVKK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

Görüntülenme: 257 Eklenme Tarihi: 05-03-2021

KVKK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

Bartın TSO, personellerine yönelik Kişiler Verilerin Korunması Kanunu kapsamında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
B & S Hukuk Bürosu Avukatı ve Uzlaştırmacı Barış Berberoğlu tarafından gerçekleştirilen toplantıya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara ile Oda Personelleri katıldı.
TSO Yönetim Kurulu Odasında gerçekleşen toplantıda,  2016 yılından itibaren yürürlüğe giren ve önemli hükümler içeren Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile kurumlar tarafından ilgili kişilerin temel hak ve özgürlüklerinin korunması, kişisel verilerin gizliliğinin sağlanması ve uyulması gereken esaslar anlatıldı ve uyum sürecinde kamu kurumları tarafından yapılması gerekenler hakkında bilgiler verildi.
Akreditasyon sürecinde yapılması gereken çalışmaların görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.