TSO Başkanı Halil Balık İl Pandemi Danışma Kurulu Toplantısına Katıldı.

Görüntülenme: 315 Eklenme Tarihi: 03-11-2020

TSO Başkanı Halil Balık İl Pandemi Danışma Kurulu Toplantısına Katıldı.

Koronavirüsle mücadele kapsamında İlimizde yürütülen çalışmaları ve alınan tedbirlerin sürekliliğini değerlendirmek amacıyla yapılan İl Pandemi Danışma Kurulu  toplantısına Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık katıldı.
Vali Sinan Güner başkanlığında 12 Divan Toplantı Salondan gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Cemal Akın, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Selman Karayılmazlar, Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Fahri Semiz, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Yb. Safa Söylem, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, ilgili kurum müdürleri ile Mesleki Kuruluş Temsilcileri katıldı.
Toplantıda; vakaların oluş yerleri, zamanları, oluş biçimleri, yaş ve cinsiyet durumu açısından yapılan analizler sonucunda önümüzdeki 14 günü ve gerekirse sonrasını kapsayacak şekilde kısmi sokağa çıkma yasağı, hareketlilik kısıtlamaları, İl dışından gelenlere ev karantinası dahil çok önemli ve sıkı tedbirlerin alınması konusunda çalışma yapılması konuları değerlendirildi.