Görüntülenme: 63 Eklenme Tarihi: 27-12-2021

TSO Başkanı Halil Balık OSB arsa tahsis sözleşmesi imza törenine katıldı.

Bartın 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) genişleme alanlarına yatırım yapacak olan firmalar ile arsa tahsis sözleşmesi imza töreni yapıldı. Valilikte gerçekleşen imza törenine Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık katıldı.
Vali Sinan Güner başkanlığında yapılan imza törenine, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ak Parti Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Ak Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi, OSB Müteşebbis heyeti üyeleri ve genişleme alanına yatırım yapacak 5 firmanın yetkilileri ile basın mensupları katıldı.
Tören OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu’nun Organize Sanayi Bölgesinin faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumuyla başladı. Belediye Başkanı Cemal Akın, Milletvekili Av. Yılmaz Tunç ve Bartın Valisi Sinan Güner’in konuşmalarıyla devam program, OSB'nin genişleme alanlarına yatırım yapan Mescier Demirçelik işletme sahibi Sabri Mescier, Teklas Kauçuk işletme yöneticisi Nebi Anıl, Söylemez Kauçuk işletme sahibi Abdulvahap Söylemez, TÜSA Denim işletme müdürü Zülküf Demir ve YİMSAN Yakın İnşaat işletme sahibi Hüseyin Yakın ile arsa tahsis sözleşmesi yapılmasının ardından son buldu.