TSO BAŞKANI HALİL BALIK ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.

Görüntülenme: 223 Eklenme Tarihi: 15-04-2021

TSO BAŞKANI HALİL BALIK ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, üyelerini her fırsatta ziyaret ederek üyelerin sektördeki genel durum ve faaliyetleri hakkında bilgiler almaya devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında Selko Ateş Tuğla San. ve Tic. A.Ş. ile Türkova Süt Ürünleri San. ve Tic.A.Ş. firma yetkilileriyle bir araya gelen Başkan Halil Balık, firmaların faaliyet gösterdiği alanlarda başvurabileceği projeler, destekler ve oda çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık’a gerçekleşen ziyarette OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu, BAKKA Bartın Koordinatörü O.Bahadır Kalecik, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Proje Koordinatörleri Barış Ata, Aytekin Yıldırım ve Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara eşlik etti.

Firma yetkilileri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek TSO Başkanı Halil Balık’a ve gelen heyete teşekkür etti.

Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından son buldu.