TSO Başkanı Halil Balık'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı.

Görüntülenme: 105 Eklenme Tarihi: 14-07-2021

TSO Başkanı Halil Balık'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı.

TSO Başkanı Halil Balık, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Halil Balık mesajında, Ülkemiz 15 Temmuz 2016 gecesinde büyük ihanet girişimine ve menfur bir kalkışmaya maruz kalmıştır. Milletimiz tüm farklılıklarını geride bırakarak elde bayrak vatanını, milletini ve özgürlüklerini korumak için tek vatan, tek devlet, tek bayrak ilkeleri etrafında kenetlenmiş ve halkın gücünün üstünde güç olmadığını gösterircesine vatanına ve devletine sahip çıkmıştır.

Onurlu, vatansever, Atatürk İlke ve İnkılaplarını unutmamış Türk Ordusu'nun direnişi, güvenlik güçlerimizin ve halkımızın darbeye karşı kendilerini siper etmeleri, bu hain kalkışmayı yapanların oyunlarını bozmuş, planlanan girişim amacına ulaşamamıştır.

15 Temmuz Ülkemiz, milletimiz ve demokrasimiz adına karanlık bir gün olarak daima hatırlanacak ve asla unutulmayacaktır. Devlet ve vatanı uğruna canını hiçe sayıp sokaklara dökülen, bir an olsun düşünmeden canını veren tüm şehitlerimize, gazilerimize minnetlerimizi sunuyor, acılı ailelerine başsağlığı diliyorum'' dedi.