TSO Başkanı Halil Balık'ın Regaip Kandili Mesajı.

Görüntülenme: 35 Eklenme Tarihi: 18-02-2021

TSO Başkanı Halil Balık'ın Regaip Kandili Mesajı.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık Regaip Kandili münasebetiyle mesaj yayımladı.
Başkan Halil Balık mesajında; üç ayların müjdecisi mübarek Regaip Kandili, aynı zaman da oruç ibadetiyle geçireceğimiz rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının da habercisidir. Kandil geceleri insanlarımızın kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, gönül dünyamızın aydınlanmasına vesile olan mübarek gecelerdir.

Bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek dinimizin bizden istediği sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, İslam aleminin Regaip Kandili'ni ve üç aylarını tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum''dedi.