Proje Destek Sistemi (PRODES) Hazırlık Toplantısı Yapıldı.

Görüntülenme: 288 Eklenme Tarihi: 07-04-2021

Proje Destek Sistemi (PRODES) Hazırlık Toplantısı Yapıldı.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nce desteklenen Proje Destek Sistemi (PRODES) değerlendirme toplantısı yapıldı.

Derneklerin hizmet ve yönetim kapasitelerinin geliştirilmesi, kamu kurumları ile olan ilişkilerinin arttırılması ve karar alma mekanizmalarına aktif katılım sağlanması gibi faaliyetlerinin desteklenmesi amacıyla başlatılan hazırlık toplantısı Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Odası’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya TSO Yönetim Kurulu Üyesi S.Cem Yıldız, Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara, Bartın Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü Şefi Ömer Işık, BARGİAD Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğukan Özardıç, Yönetim Kurulu Üyesi Alper Kanbur ile BARGİAD Koordinatörü Vildan Sarımsakçı katıldı.

Destek Programının görüşüldüğü toplantıda, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası ile Bartın Genç İş Adamları Derneği işbirliğiyle geliştirilebilecek projeler değerlendirildi.

Toplantı karşılıklı fikir alışverişinin ardından son buldu.