Görüntülenme: 130 Eklenme Tarihi: 13-01-2022

TİCARET SİCİLİ GAZETESİ ARTIK DİJİTAL ORTAMDA

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yayınlanan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi artık dijital ortamda.
Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık “ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz tarafından ilk nüshası 21 Şubat 1957 tarihinde yayınlanan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’ne 01.01.2022 tarihinden itibaren üyelerimiz dijital ortamda ulaşabilirler. Kâğıt baskısının kaldırılmasıyla önemli derecede tasarruf edileceğine değinen Başkan Halil Balık, ‘’Ülkemizin ticari gelişimini gösteren bir arşiv niteliğinde olan ve ticaretin güven içerisinde yürütülmesini sağlayan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nin tüm nüshalarının dijital ortama aktarıldığı, bu suretle, Gazetenin ilk basımından günümüze kadar yayımlanan tüm nüshaları ticaretsicil.gov.tr adresinde erişime açıldı. Üyelerimiz istedikleri ve gerek duydukları vakit bu adresten girerek Ticaret Sicili Gazetelerine ulaşabilecek. İlaveten onaylı suret taleplerini odamız karşılanmaya devam edecek.’’dedi.