TSO Başkanı Halil Balık 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı.

Görüntülenme: 190 Eklenme Tarihi: 29-04-2021

TSO Başkanı Halil Balık 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı.

Ülkenin kalkınması ve ekonominin güçlendirilmesinde önemli rol oynayan işçi ve emekçilerin alın terinin ne kadar değerli olduğunun ortaya konulduğu 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kaynaşmanın, kucaklaşmanın en güzel örneklerinden biridir.

Dünyada işçilerin çalışma şartlarının düzeltilmesi için verdikleri mücadelenin başlangıcı olan, tüm çalışanların ve dünyanın evrensel ortak değeri konumundaki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü covid salgını nedeniyle hep birlikte kutlayamasak ta, tüm insanların ailesiyle birlikte evlerinde bayram havasında yaşayacağı bir gün olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle işçilerimizin ve tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor, barış, sevgi ve kardeşlik duygularının artmasına vesile olmasını temenni ediyorum.