TSO Pandemi Kuralları Çerçevesinde Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Görüntülenme: 265 Eklenme Tarihi: 05-04-2021

TSO Pandemi Kuralları Çerçevesinde Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Pandemi sürecinde oda üyelerini ziyaret etmeye devam ediyor.
TSO Başkanı Halil Balık, Bartın Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetini sürdüren Şanver Helva ve Şekerleme İmalatı San.ve Tic. Ltd. Şti. ile Zimaro Ayakkabıcılık San. ve Tic. Ltd. Şti.’ne ziyarette bulundu.

Firma yetkilileri ile bir araya gelen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık’a gerçekleşen ziyaretlerde Bartın OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu, BAKKA Bartın Koordinatörü O.Bahadır Kalecik, Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Proje sorumluları eşlik etti.

Ziyaretlerde ilgili kurum yetkilileri tarafından firmalara bölgesel kalkınma fonu, devlet destek ve teşvikleri hakkında bilgiler aktardı.

Başkan Halil Balık; ''Devlet yardımları, gelişmekte olan ülkelerde gerek iç piyasanın büyütülmesi gerekse dış piyasalarla rekabet edebilmesi yönünden yatırım oranının artırılmasında ve ihracatın yüksek seviyelere ulaşabilmesinde önemli bir yere sahiptir'' dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık sözlerinde şu ifadelere yer verdi; ''Oda olarak reel sektörümüzün, KOBİ’lerimizin sorunlarını dinlemek ve yanlarında olabilmek adına pandemi kurallarına uygun olarak ziyaretlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Düzenli olarak yaptığımız ziyaretlerimizde firmalarımızın bizlere ilettiği talepleri not alıyor, ilgili mercilere ileterek süreci titizlikle takip ediyoruz. Amacımız üyelerimizin sorunlarına çözüm üretebilmek, Devlet destek ve teşviklerinden faydalanmalarını sağlayarak pandeminin olumsuz etkilerini en aza indirmek, ilimizi ve bölgemizi ekonomik, sosyal açıdan güçlendirerek, bölgesel kalkınmayı sağlamak’’ dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık oda çalışmaları, projeleri ve bölgedeki mevcut gelişmeler hakkında da bilgiler verdi.

Şanver Helva ve Şekerleme İmalatı San.ve Tic. Ltd. Şti. ile Zimaro Ayakkabıcılık San. ve Tic. Ltd. Şti. TSO Başkanı Halil Balık'a bu süreçte kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyaretler karşılıklı fikir alışverişinin ardından son buldu.