Görüntülenme: 26 Eklenme Tarihi: 11-05-2022

TSO’dan Akdeniz’e hayırlı olsun ziyareti

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası heyeti hafta sonu yapılan genel kurulda Bartın Esnaf Odaları Birliği Başkanlığına seçilen Yılmaz Akdeniz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Madeni Eşya Sanatkarlar Odasında gerçekleşen ziyarete TSO Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fatih Mehmet Kanbur, H.Sami Karakaş, Yönetim Kurulu Üyeleri G.Gülin Aldatmaz, S.Cem Yıldız, M.İlker Yıldırım ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara katıldı.
Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Yönetimi Yılmaz Akdeniz’e yeni görevinde başarılar dileyerek, Bartın esnafının durumuyla ilgili de görüş alışverişinde bulundu.
Yılmaz Akdeniz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Halil Balık ve TSO yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.