Görüntülenme: 47 Eklenme Tarihi: 21-10-2021

TSO’DAN JANDARMA KOMUTANI’NA ZİYARET.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Ersin Arslan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Başkan Yardımcıları Fatih Mehmet Kanbur, H. Sami Karakaş, Yönetim Kurulu Üyeleri G.Gülin Aldatmaz, M.İlker Yıldırım ve Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara, Bartın İl Jandarma Komutanlığı’na atanan Arslan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyarette Bartın’ın ekonomik ve kültürel yapısı hakkında bilgi veren TSO Başkanı Halil Balık, ‘’Amacımız ilimizi sadece ekonomide değil sosyo kültürel anlamda da yukarı noktalara taşımak. Bunun için el birliğiyle tüm kurumlarla uyum içinde çalışamaya özen gösteriyoruz. Tabi ki en önemlisi güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamak. Bunun için sizlere çok önemli sorumluluklar düşüyor. Emeğiniz ve koyacağınız her katkı için şimdiden teşekkür ediyoruz ’’diye konuştu.

İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ersin Arslan da TSO Yönetimine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Bartın’a hizmet verecek olmaktan dolayı keyif duyacaklarını, huzurlu bir kent için çalışmalarını titizlik ve büyük özveriyle sürdürme gayreti içinde olacaklarını belirtti.