Görüntülenme: 11 Eklenme Tarihi: 12-11-2021

Sayın Üyemiz,

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan Odamıza iletilen yazıda; Türkiye-BAE 10. Dönem KEK Toplantısı vesilesiyle 23 Kasım 2021 Salı günü Dubai’de T.C. Ticaret Bakanı Sn. Mehmet Muş ve T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Sn. Lütfi Elvan’ın teşrifleriyle DEİK/Türkiye-BAE İş Konseyi ile BAE Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu (FCCI) iş birliğinde “Birleşik Arap Emirlikleri - Türkiye İş Forumu” düzenleneceği bilgisi verilmiştir.

Bahse konu İş Forumu’na; Gıda, Tarım, Üretim Makinaları, Sağlık, Medikal, İlaç, E-Ticaret, Dijital Çözümler, İnşaat, Altyapı, Yapı Malzemeleri, Savunma Sanayi, Lojistik, Kozmetik, Finans ve Bankacılık, Bilgi Teknolojileri, Havacılık ve Denizcilik sektörlerinde faaliyet gösteren Türk ve BAE’li firmalarının katılım sağlaması beklenmektedir.

Sayın Bakanlarımızın yer alacağı özel uçak ile yapılacak programa iştirak etmek isteyen firmaların https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/1337/17535 linkinde yer alan katılım formunu en geç 16 Kasım 2021 Salı günü saat 16.00’ya kadar eksiksiz doldurarak kayıt olmaları gerekmektedir.

Katılım koşulları aşağıda yer alan İş Forumuna katılımınızı dileriz.

Saygılarımızla,

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası