Görüntülenme: 166 Eklenme Tarihi: 20-12-2021

AK PARTİ İL BAŞKANI KALAYCI’DAN TSO’YA ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Turhan Kalaycı TSO Başkanı Halil Balık’ı ziyaret etti.
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ile sohbet ortamında bir araya gelen Kalaycı, ilin ticari ve ekonomik gelişmelerine dair istişarede bulundu.
İl Başkanı Turhan Kalaycı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Başkanı Halil Balık,‘’El birliği ile ortak hedefimiz topluma hizmet etmektir, gerçekleşen ziyarette iş insanlarımızın yaşadıkları sorunları dile getirme fırsatımız oldu. Çözüm noktasında bizlere verdiği destek ten dolayı İl Başkanımız Turhan Kalaycı’ya teşekkür ediyorum. İlimizin ve üyelerimizin menfaatine yönelik gerçekleştirilecek her türlü çalışmaya hazırız,’’ dedi.
Oda çalışmaları ve projelerinin de görüşüldüğü ziyaret, karşılıklı fikir alışverişinin ardından son buldu.