Görüntülenme: 146 Eklenme Tarihi: 28-12-2021

YATIRIM ALANLARI VE PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Bartın Valisi Sinan Güner ve beraberindeki heyetle birlikte Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO)’nı ziyaret etti.
TPAO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin ve yetkililerden oluşan heyetle yapılan toplantıya Bartın Valisi Sinan Güner, Adalet Komisyonu Başkanı Bartın Ak Parti Milletvekili Av.Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık katıldı.
Toplantıda şehrimizin yatırım alanları ve olanakları ile ilgili bilgiler paylaşılırken, TPAO yetkilileri ile Sakarya Gaz Sahası genişleme projesi çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu.