ZİRAAT BANKASI’NDAN İHRACATÇI FİRMALARA İSTİHDAM DESTEK KREDİSİ

ZİRAAT BANKASI’NDAN İHRACATÇI FİRMALARA İSTİHDAM DESTEK KREDİSİ

Görüntülenme: 38 Eklenme Tarihi: 10-11-2021

ZİRAAT BANKASI’NDAN İHRACATÇI FİRMALARA İSTİHDAM DESTEK KREDİSİ..

Ziraat Bankası merkez şube müdürü Serdar Akyol, Yalı Şube müdürü Gülay Engin ile merkez şube personeli Seyhan Tetik, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık’a ziyarette bulundular.
Ziyarette, müdür Akyol tarafından ihracatçı firmalar için Reeskont Kredisi ve İlave İstihdam Kredileri hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.
Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Balık, ‘’Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, iş dünyası olarak bankacılık sektöründen beklentilerini dile getirdi. Ziraat Bankası'nın Bartın ekonomisine ve iş dünyasına katkı sağlayan bir kurum olduğunu söyleyen Başkan Halil Balık, Türkiye ekonomisinde bankaların önemi oldukça fazla. Ziraat Bankası da köklü geçmişiyle ülkenin en önemli bankalarından bir tanesi. İhracatçı firmalar için başlatılacak Reeskont Kredisi ve İlave İstihdam Kredilerinin ekonomiye ve özellikle istihdama önemli katkı sağlayacağını düşünüyorum. Kredi çalışmalarını titizlikle takip ediyoruz tamamlanır tamamlanmaz hemen ilgili üyelerimize bilgi vereceğiz.’’dedi.