Bartın TSO’dan İl Emniyet Müdürü Bülent Gürcan’a Ziyaret
Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Onur Aldatmaz, Meclis Başkanı Erkan Eroğlu, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte Bartın İl Emniyet Müdürü Bülent Gürcan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında, Bartın’ın ekonomik ve sosyal gelişimi, kamu kurumları ile iş dünyası arasındaki iş birliği ve kentimizin huzur ve güvenliğinin yerel kalkınmadaki rolü ele alındı. Ayrıca, şehrin ticari hayatının güçlendirilmesi, yatırım ve istihdam olanaklarının artırılması sürecinde kurumlar arası koordinasyonun ve ortak çalışmaların önemi vurgulandı.
Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Onur Aldatmaz, Oda olarak Bartın’ın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunacak çalışmalarda kamu kurumlarıyla iş birliğine önem verdiklerini belirterek, "Şehrimizin gelişimi, ticari hayatımızın güçlenmesi ve yaşam kalitesinin yükselmesi ortak bir sorumluluk gerektiriyor. Bu doğrultuda kurumlarımız arasındaki iletişim ve iş birliğinin güçlenmesini önemsiyoruz." ifadelerini kullandı.
Bartın İl Emniyet Müdürü Bülent Gürcan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bartın TSO’nun yeni yönetimini tebrik etti ve yeni görev dönemlerinde başarılar diledi. Gürcan, Bartın’ın gelişimine katkı sağlayacak çalışmalarda karşılıklı istişare ve iş birliği içerisinde hareket etmekten memnuniyet duyacağını ifade etti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.